DOŽIVJELA NERVNI SLOM! Luna BACALA SVE po Beloj kući i VRIŠTALA: On će da se igra sa mnom! (VIDEO)

Pink.rs
U ranim jutarnjim časovima Luna Đogani je doživela nervni slom i bacala stvari po Beloj kući.

U ranim jutarnjim časovima Luna Đogani je doživela nervni slom i bacala stvari po Beloj kući. Naime, dok je trajala žurka u kazinu, blogerka je spavala, ali su je probudile pjesme koje je pjevač pevao svojoj supruzi Kristini Kockar i cimerima.

Njoj je zasmetalo to što je takav repertoar bio priređen, jer je većina pjesama bila posvećena Kristini. Ona je od bijesa vrištala i bacala sve što se našlo pred njom i za njeno loše psihičko stanje krivila Slobu.

 -Mićo, reci im da me vode odavde. Neće mene ovde niko da zaje*bava. Mene si našao da zaje*avaš, samo zato što sam se zaljubila. Namerno mi puštaju pesme da ja izludim. Mozak me boli, mozak me boli. Umorna sam, ne mogu više. On će da se igra sa mnom. Ne mogu da slušam te priče – vrištala je Luna iz sveg glasa.

Da podsjetimo, pjevač je posljednjih nekoliko dana u veoma zategnutim odnosima sa blogerkom. Ona mu svakoga trenutka prebacuje za njegovo zbližavanje sa Kristinom, a to se po ko zna koji put završilo vrlo kobno.

Ukućani su pokušavali da utješe Đoganijevu, ali bezuspešno. Njeni urlici su odjekivali Zadrugom.

Kada je Sloba sve ovu čuo, odmah je došao u sobu i želio da popriča sa njom, ali je ona odbijala.

 -Prestani da piješ. Je l’ možeš da popričamo – obratio se Sloba Luni.

Đoganijeva je izletjela iz sobe, a za njom i obezbjeđenje. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku klikom OVDJE.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...