Lansiranjem Super kaša Plus, Dr. Oetker prati trendove stavljajući naglasak na smanjeni udio šećera, zatim proizvode namijenjene osobama koje konzumiraju namirnice bez glutena i laktoze, ali i na superfoods – chia i lan sjemenke te quinou.

Ljubitelje čokolade oduševit će zobena kaša s tamnom čokoladom sa smanjenim udjelom šećera s chia i lan sjemenkama. U kaši od sve popularnije quinoe i riže s komadićima marelice i chia sjemenkama uživat će i osobe koje preferiraju bezglutensku prehranu. Potrošači koji konzumiraju namirnice bez laktoze mogu uživati u zobenoj kaši s brusnicom i lan sjemenkama.

 

Novi proizvodi dolaze u atraktivnim ambalažama s posebno naglašenim prednostima koji će privući pažnju potrošača.

Dr. Oetker Super kaša PLUS savršen je obrok za današnji moderan i užurban stil života koji ne ostavlja previše vremena za kuhanje jer je za pripremu potrebno samo nekoliko minuta. Idealna je kao doručak koji daje snagu i energiju za cijeli dan, ali i kao lagani i ukusni međuobrok na poslu ili večera bogate nutritivne vrijednosti.

Super kaša PLUS dokaz je kako je manje nekada više – manje šećera, glutena ili laktoze za dobre prehrambene navike i manje vremena kuhanja za više vremena za druge aktivnosti u danu.

Prepustite se jedinstvenom užitku novih okusa Dr. Oetker Super kaša Plus, uživajte u hranjivom i zdravom obroku i nemojte dopustiti da zbog žurbe i stresa zapostavite pravilnu prehranu i zdrave životne navike.

 

Izvor vijesti: Redakcija / lolamagazin.com