Dragan Marinković Maca večeras je, u okviru obilježavanja 50. rođendana Centra “Skenderija“, izveo hit predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je život”.

Fenomenalni komičar šalama o odnosu muškarca i žene, vječitim pitanjima u vezi s ovom temom, nasmijavao je publiku, koja mu je, zauzvrat, oduševljeno aplaudirala.

Ovaj harizmatični glumac pokazao je još jednom zašto važi za jednog od omiljenih komičara na ovim prostorima.

Upravo ovu predstavu premijerno je predstavio nedavno, u Beogradu, Sarajevu i Zagrebu, a potom i u nekim drugim gradovima, a svaki put je tokom izvođenja izazivao salve smijeha. 

Bilo je i onih kojima večeras nije bio prvi put da gledaju “Kakva ti je žena, takav ti je život”, što pokazuje da je predstava istinski hit.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Dragan Marinković Maca nasmijavao Sarajlije u povodu 50. rođendana “Skenderije” / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.