Dragana Mitar proživljava pravi stres od bivšeg muža Siniše Dragutinovića, koji joj je poslao poruku da će je ub.ti pred sinom.

Nakon ovakih informacija bivša zadrugarka je van sebe i strijepi kako za svoj tako i život svog djeteta.

Naime, zadrugarkin muž joj pr.jeti da će joj pucati u glavu pred djetetom i tako završiti sa njom, ali tu svakako nije kraj. Siniša je ovog puta otišao korak dalje, pa je i sudskim putem krenuo da joj se sveti tako što u zahtjevu za razvod braka traži da sin pripadne njemu.

Kako Srpski telegraf saznaje, Siniša je podnio je tužbu protiv Dragane, gdje od nje traži da sud donese odluku o oduzimanju maloljetnog djeteta tuženoj Dragani i da ona mjesečno njemu plaća alimentaciju u iznosu od 20.000 dinara, kao i da mu nadoknadi troškove tužbe. Nakon ovih saznanja Dragana je protiv bivšeg muža podnijela protivtužbu.

– Moj advokat i ja ćemo odgovoriti protivtužbom na sve ove gluposti koje su navedene u tužbi. Dijete mi niko ne može uzeti, posebno ne nasilnik kao što je on. To šta sam ja preživljavala sa njim ne bih poželjela nijednoj ženi da se dogodi. O svemu tome nikada nisam htjela javno da govorim, predstavljala sam ga kao normalnog iz poštovanja prema tome što imamo dijete. Ali i pored svega toga, on je odlučio da mi se sveti na najodvratniji način – kaže Dragana za Srpski telegraf i napominje da će sudu dokazati da je Siniša nesposoban i neodgovoran za čuvanje djeteta:

– O svom odnosu sa njim ću govoriti na sudu i priložiti dokaze za sve što kažem. On ne može o sebi da se stara, a ne o djetetu. Priče da je on čuvao dijete su čista laž, mediji su ga hvatali u razvratu sa kojekakvim ženama po Barseloni i Dubaiju.

Dragana je komentarisala i kakav je Siniša kao otac, kao i koliko je vremena provodio sa njihovim sinom. Takođe je navela da ju je on maltretirao i da bi mogao i sina da povrijedi u svojoj ludosti.

– Dijete je bilo kod mojih roditelja, a on ga je samo vozio i odvozio u vrtić. Ja sam zahtijevala da dijete bude kod mojih da se ne bi zarazilo u tim razvratnim situacijama i o.gijama koje je on upražnjavao dok sam ja bila u “Zadruzi”. Ušla sam u rijaliti da zaradim da moje dijete i ja možemo da živimo jer sam pretpostavljala šta me čeka od njega, a sada su se moje sumnje i potvrdile – rekla je Mitrova i po prvi put otkrila kroz kakav je pakao prolazila u braku sa Sinišom.

– On je jedan nasilnik koji mi je prijetio da će mi pucati u glavu pred djetetom i je l’ to savjestan otac uz kog dijete treba da živi?! Sramota me je što moram ovo da pričam, ali sam dužna da javnosti iznesem i obavijestim ljude o kakvoj se osobi zapravo radi, kao i to da sam da bih sačuvala svoje dijete od ovako nečega ćutala i branila ga. Ja vjerujem u institucije ove države, da će zaštititi mene i moje dijete od ovakvih stvari jer ću priložiti dokaze, prijaviću policiji slučaj i kroz šta prolazim – kaže uplašeno Dragana i dodaje:

– Prijetio je i mojim roditeljima i meni i svima, ja se nadam samo da će institucije reagovati prije nego što se meni bilo šta desi jer mi je obećao da će me ubiti.

I dok Siniša sve ovo demantuje, ekipa Srpskog Telegrafa došla je do prepiski koje su razmjenjivali Siniša i Dragana u kojoj se jasno vidi da joj prijeti ubistvom. Takođe, pred vama je i tužba koju je podnio Dragutinović.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)