Reper Drake priznao je da je obavio dva testiranja DNK prije nego što je svijetu predstavio svog sina Adonisa.

Drake je od javnosti skrivao da je postao otac, a potom je prošle sedmice objavio nekoliko fotografija slatkog plavookog dječaka kovrčave plave kose.

U jednoj od svojih pjesama Drake govori “Nisam sakrivao svog sina od svijeta, skrivao sam svijet od svog sina”. U decembru prošle godine rekao je da je obavio dva testiranja DNK jer je želio biti siguran da je to njegovo dijete.

– Da budem iskren, obavio sam jedan test, no kad su stigli rezultati, rekli su mi da je uzorak uništen u prijevozu te da nisu 100 posto sigurni da je to moj sin. Bila je to neugodna situacija, nisam htio reći da je to moj sin pa da ispadne da nije. Kad ga vidite, jasno vam je zašto sam sumnjao- rekao je, ne skrivajući da su ga mučile boja kože, kose i očiju mališana.

ĐORĐE DAVID SE OGLASIO IZ BOLNICE I RAZOTKRIO KOLEGE: “Mnogi poznati kriju da su zaraženi, a evo ih leže sa mnom u bolnici”

Broj jedan za show – Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Majka dječaka je bivša glumica iz filmova za odrasle Sophie Brussaux, a dječak je rođen u oktobru 2017.

A kad vidite kako izgleda dječakova baka, reperova majka, sve će vam biti jasno:

 

prije 32 minute

ZAPISANO JE U ZVIJEZDAMA: Mjesec rođenja otkriva KOJE BOLESTI VAM PRIJETE! Ako ste rođeni u ovom mjesecu – TEŠKO VAMA

prije 43 minute

EVO KAKO DA UŠTEDITE STRUJU AKO STE CIJELI DAN KUĆI: 6 trikova za koje skoro niko ne zna, MOŽE VAM PREPOLOVITI RAČUN ZA ELEKTRIČNU ENERGIJU

prije 1 sat, 11 minuta

OVOG SU DEDU JUTROS USLIKALI U SUPERMARKETU: Nije imao masku, pa se snašao s ovim – i Internet VRIŠTI od smijeha! (FOTO)

prije 1 sat, 11 minuta

EVO KAKO ZADRUGARKE IZGLEDAJU BEZ ŠMINKE: Sve su skinule šminku i stale pred kameru, MOMCI POPADALI, SPREMITE SE DA VIDITE LUNU ĐOGANI!

prije 1 sat, 45 minuta

“Mama i tata su me preko raspusta zaposlili da radim u jednom hotelu”

prije 20 sati, 16 minuta

PTICA MJESECA U KOJEM STE ROĐENI OTKRIVA NEŠTO BITNO O VAMA: Izaberite broj i otkrijte KAKVI STE ZAISTA U DUŠI!

prije 23 sata, 9 minuta

ZADRUGAR OBOLIO OD NOVOG VIRUSA, PA PREBAČEN U BOLNICU: Sad se oglasio, ONA ME ZARAZILA!

prije 9 sati, 22 minute

SVEKRVA JE VEĆ 5 DANA KOD NAS I NE IDE KUĆI, PITALA SAM MAMU ZA POMOĆ: Kad mi je ovo napisala ostala sam u ŠOKU, KAKO DA OVO URADIM?

prije 8 sati, 29 minuta

KAD JE IMALA 17 GODINA DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ DOŽIVJELA JE UŽAS KOJI JOJ JE PROMIJENIO ŽIVOT: Procurio detalj o doktorici koji niko nije znao!

prije 7 sati, 6 minuta

DEDA (75) MI JE JAVIO DA SE NAKON 50 GODINA BRAKA RAZVODI OD BAKE: Mislio sam da je lud, a onda mi je poslao ovu sliku, ŠOKIRAO SAM SE!

prije 20 sati, 16 minuta

PTICA MJESECA U KOJEM STE ROĐENI OTKRIVA NEŠTO BITNO O VAMA: Izaberite broj i otkrijte KAKVI STE ZAISTA U DUŠI!

prije 1 dan, 6 sati

DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ JE PRIJE 2 GODINE GOSTOVALA KOD DEE I SARAPE: Pogledajte kako je tada izgledala, OČI ĆE VAM STATI! (VIDEO)

prije 1 dan, 10 sati

KAD MI JE ŽENINA DRUGARICA POSLALA OVU SLIKU, NISAM MOGAO DA DOĐEM DO ZRAKA: Nikad je ovakvu nisam vidio, SRAMOTA

prije 1 dan, 1 sat

VIC DANA: Ko spava s mamom?

prije 1 dan, 5 sati

CURA SA KOJOM SE DOPISUJEM NEKO VRIJEME MI POČELA SLATI SVOJE SLIKE: Sve je bilo dobro dok mi nije poslala OVU SLIKU, došlo mi muka, više JOJ SE NIKADA NISAM JAVIO, ISTO ČUDOVIŠTE

Više saznajte na izvornom linku: – DRAKE JE JUČER OBJAVIO SLIKU SINA KOJI NE LIČI NI NA NJEGA, NI NA MAJKU: A sada je otkrivena istina, MALI JE ISTI OVA ŽENA! OD NJE JE POVUKAO GENE / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.