DRAMA U BUDVI: Albanac navalio na Tamaru Đurić, pa dobio batine! Sutradan je napravio još veću glupost!

Alo.rs
Starleta Tamara Đurić, koja se ovih dana odmara u Budvi, izazvala je međunarodni incident. Starletu je u noćnom provodu pokušavao da smuva navalentni Albanac, koji je pritom bio poprilično agresivan. Kako bi je odbranili, Tamarini prijatelji su ga, poslije brojnih mirnih pokušaja, na kraju pretukli. On se sutradan trezan izvinjavao i nudio Tamari jahtu na poklon.

– Tamara je sa prijateljima izašla. Društvo je uživalo u svom separeu, kada je atraktivna starleta privukla pažnju jednog Albanca. On je počeo da joj se udvara, a kako je vrijeme odmicalo, postajao je sve agresivniji. On je pokušavao da joj skrene pažnju na sve načine, bio je užasno navalentan. Tamara je na sve načine pokušavala da mu stavi do znanja da nije zainteresovana – priča izvor za Alo.

Kako dalje navode, navalentni Albanac nije pristajao na odbijanje, a kada je prešao granicu, izbila je tuča.

– Tamarini prijatelji su morali da se umiješaju i da je zaštite od njega. Pretukli su ga i on se tek tada povukao – kaže izvor i dodaje da je sutradan bilo još luđe.

– Albanac je sutradan, preko nekih ljudi, došao do Tamarinih prijatelja i izvinjavao im se. Kako bi se iskupio za svoje ružno ponašanje, dovezao je jahtu i pozvao ih sve da tamo provedu dan. Imao je samo uslov da dovedu i Tamaru na jahtu. Ona nije ništa znala o tome, pa kad je zakoračila na plovilo, čekalo ju je iznenađenje. Albanac joj se izvinjavao i rekao da želi da joj pokloni jahtu kako bi mu oprostila. Tamara je izvinjenje prihvatila, ali je poklon odbila – ispričao je izvor i dodao da straleta nije ostala dužna prijateljima za to u šta su je uvalili.

– Tamara se poslije posvađala sa prijateljima jer joj nisu rekli kuda idu. Odmah se iz hotela u kojem su zajedno boravili preselila u drugi. Još je ljuta što su je prevarili, ali vjerovatno će im uskoro oprostiti ovu zavrzlamu – završava izvor.

Da li su tvrdnje istinite nije poznato, jer se Tamara nije oglašavala povodom ovog slučaja.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...