Prema informacijama iz MUP-a USK-a, jučer je na području grada Cazina otac nasilno oteo maloljetnu kćer od bivše supruge.

“Dana 01.05.2018. godine, lice H.A. rođen 1994. godine došao je do svoje bivše supruge J.S. rođena 1997. godine sa još dva lica (H.S. rođen 1996. godine i D.S. rođen 1997. godine) te uzeo od iste njihovu maloljetnu kćerku. U namjeri da istog spriječi,  umiješao se i brat oštećene J.S. rođen 1994. godine kojeg su prijavljeni fizički napali nanijevši mu lake tjelesne povrede.”, saopćeno je iz MUP-a našeg kantona.

Daljnji rad na dokumentovanju krivičnih djela „Nasilničko ponašanje“ i „Oštećenje tuđe stvari“ nastavljaju istražitelji Odjela krim policije PS Cazin.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.