DRUGAR MOG SINA MI JE POSLAO OVU PORUKU: Mislila sam da se šali, a kada sam pročitala GADOST ZADNJE PORUKE, ODMAH SAM JAVILA SINU!

BONUS:

“Razveo sam se od moje supruge samo 4 sata nakon što smo se vjenčali u crkvi i zakleli na vječnu ljubav. Moja vjerenica je ostala trudna, slučajno i zbog toga smo ubrzali naše sklapanje braka.

Sve je bilo po običajima. Nakon što smo se vjenčali u crkvi otišli smo sa prijateljima i rodbinom u obližnji restoran da proslavimo naše sklapanje braka. Sve je bilo idealno, ali u jednom trenutku se moja supruga izgubila. Stigla je i torta, a nje nije bilo. Krenuo sam da je tražim, ali nisam je uspio naći.

Trudna je… pomislio sam da joj je možda pozlilo, da je izašla vani, te sam krenuo da provjerim. Ispred i oko ulaza je nije bilo i tamam kada sam krenuo da uđem nazad u restoran, ispod oka sam primjetio kako se nešto “čudno” dešava u jednom automobilu nedaleko od ulaza.

Kako sam prilazio sve mi je bilo jasnije, bijela vjenčanica je bila svuda po prozorima automobila, a kada sam skroz prišao ugledao sam moju suprugu sa kumom.

Par sekundi sam svjedočio bolnom iskustvu dok me nisu primjetili, a kada su shvatili da sam ih zatekao, samo se “kiselo” nasmijala i nastavila strasno da ljubi sa mojim kumom.

Odma sutra dan sam tražio razvod.

Ispostavilo se da i nije bila trudna, samo me pokušala navući da je oženim. Prošlo je 5 godina i još uvijek mi muka kad se sjetim.”

Više saznajte na izvornom linku: – DRUGAR MOG SINA MI JE POSLAO OVU PORUKU: Mislila sam da se šali, a kada sam pročitala GADOST ZADNJE PORUKE, ODMAH SAM JAVILA SINU! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.