Uprkos strogim pravilima zabrane okupljanja, zatvaranja izletišta, parkova i šetališta društvenim mrežama kruži selfi supruge komadanta Štaba za vanredne situacije Sanje Radojičić sa jednog banjalučkog izletišta.

Narodni poslanik Igora Crnadka koji je pozvao gradonačelnika Radojičića da opozove odluku o zatvaranju Banj brda, gradskih parkova i šetališta uz Vrbas prokomentirao je fotografiju dotične. 

– Razočaravajuća je slika koja se pojavila na društvenim mrežama da na izletišta dok su zatvorena uživa supruga gradonačelnika Radojičića. Očigledno je da jedna pravila važe za građane Banja Luke, a druga za visoke funkcionere SNSD-a. To je ono što jako vrijeđa sve građane Banjaluke i što mogu samo najoštrije osuditi – kazao je Igor Crnadak za banjalukadanas.com.

On kaže da je to besmislena odluka, da se moglo pojačati prisustvo policije i zabraniti okupljanje. 

– Ljudi koji trče i brzo hodaju u prirodi ne ugrožavaju ni sebe, ni druge. Naprotiv, jačaju vlastiti imunitet i poboljšavaju fizičku kondiciju. Ali kada već postoji takva odluka ona mora da važi sve – zaključio je Crnadak.


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Društvenim mrežama kruži fotografija supruge Igora Radojičića sa izletišta / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.