Sva tražena dokumenta, osim uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka koje se dostavlja na intervju, treba dostaviti najkasnije do 10. augusta, putem poštanske službe preporučenom pošiljkom na adresu Ministarstva sigurnosti BiH

Agencija za državnu službu Bosne i Hercegovine raspisala je, u ime Ministarstva sigurnosti Bosne i Hercegovine, javni konkurs za popunjavanje radnih mjesta državnih službenika.

Radi se o ukupno sedam radnih mjesta: šef Odsjeka za razvoj i administriranje baza podataka, viši stručni saradnik za planiranje i programiranje obuke, stručni saradnik za evropske integracije, stručni saradnik za nadzor rada Centara za smještaj stranaca žrtava trgovine ljudima, stručni saradnik za pitanja readmisije u Odsjeku za upravne poslove, propise i readmisiju, stručni saradnik za opću sigurnost, stručni saradnik za borbu protiv neovlaštenog prometa oružja i vojne opreme.

Sva tražena dokumenta, osim uvjerenja o nevođenju krivičnog postupka koje se dostavlja na intervju, treba dostaviti najkasnije do 10. augusta, putem poštanske službe preporučenom pošiljkom na adresu Ministarstva sigurnosti BiH. Predviđene su plaće i do 1550 maraka.

Sve detalje o ovom konkursu možete pronaći OVDJE.