DUGO ĆE PAMTITI OVE RIJEČI! Karleuša KRATKO, JASNO I BRUTALNO odgovorila na prozivke Kije Kockar!!

republika.rs
Jelena Karleuša prozvala je Kristinu Kiju Kockar nakon što je čula njenu prvu pjesmu koju je snimila sa "Ministarkama".

– Znate šta, ako je u Srbiji Kija (?!) sa onakvim pjevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku. Pokidale bi! Ja se ne šalim – napisala je Jelena na Tviteru.

Ipak, Kija Kockar joj nije ostala dužna.

– U pravu si Jeco, trebala bi. I ja sam sa sedamnaest godina radila kao garderoberka u klubu. Kačila jakne. Ja se ne šalim, A vidi me sad – napisala je Kija na Instagramu. Jelena se tu nije zaustavila, već nastavlja sa provokacijama u svom stilu.

– Vrata mog garderobera su ti uvek otvorena – napisala je Jelena.

AU, LJUBOMORE!? Luna i Anabela su OVAKO reagovale na Kijin uspješan SPOT – nastala tišina i JEZIV MUK!

Kija Kockar uživa popularnost prve pjesme “Ne vraćam se na staro” sa grupom “Ministarke”. Pjesma je objavljena prije devet sati, a već je zauzela prvo mjesto na Jutjubu.

Ipak, dok Kijina pesma trenduje i na korak je do milion pregleda, ne možemo a da ne primijetimo činjenicu da se Anabela Atijas i Luna Đogani uopšte nisu oglašavale.

Njih dvije su skoro svakodnevno objavljivale objave i “storije” na Instagramu, ali to danas nije slučaj.

Kako bi smo dobili neku drugu reakaciju od Lune, kontaktirali smo je najprije telefonom, na koji nije željela da se javi. Kasnije smo joj pisali putem Vocap aplikacije jer nas je zanimalo koja se pjesma Đoganijevoj više dopada, Anastasijina ili Kristinina? Luna je vidjela poruku, ali nije odgovorila, prenosi Srbija Danas.

Možda Luna ne komentariše Kijin spot jer se to može protumačiti kao pogrešan potez, a opet, možda su ona i njena mama ljubomorne? Slučajnost ili su odlučile da “kuliraju” uspjeh pobjednice “Zadruge” nije nam poznato, ali vjerujemo da će fanovi rijalitija sami donijeti svoj zaključak.

LUKAS I SONJA PONOVO ZAJEDNO: Uhvaćeni dok su se tajno viđali!

Folker Aca Lukas i kreatorka su očigledno riješili da prevaziđu razmirice kako bi njihova kćerka odrastala u zdravoj okolini a primorje je bilo pravo mjesto za njihovo pomirenje. Naime, supružnike Sonju Vuksanović i Acu Lukasa fotografi su uhvatili zajedno u automobilu, nakon čega su otišli na ručak.

Prema riječima njihovih bliskih prijatelja, pjevač i stilistkinja odlučili su da zakopaju ratne sjekire.

– Desilo se to što se desilo i oboje su svjesni da nema povratka, ali su odlučili da razmirice ostave po strani zbog Viktorije. Iako nakon incidenta kada je on nju pretukao nisu imali nikakav kontakt, malo-pomalo počeli su da komuniciraju putem mobilnog telefona da bi se na kraju dogovorili i za zajedničke ručkove – kaže izvor za “Blic”.


Foto: Blic

Sonja je sa Viktorijom već duže vrijeme u Crnoj Gori. Uslikane su kako izaze iz taksija i ulaze u Vuksanovićev automobil, a potom su svi zajedno otišli u Tivat.


Foto: Scandal

– Kada se vide, oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je ona u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Djelovali su kao srećna porodica, dok su ručali, a kasnije su uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili razmirice po strani, a sve zbog kćerke koja voli da provodi vrijeme sa oba roditelja. Oboje su shvatili da dijete ne treba da trpi zbog onoga što se dogodilo među njima pa je tako došlo i do pomirenja – kaže izbor blizak Vuksanovićima.

U trenutku kada su uslikani Sonja je na sebi imala samo t*nga bikini, preko kojeg je ogrnula providnu haljinu za plažu, dok se Lukas za sastanak sredio. Da je među njima sve u redu, govorili su osmijesi na njihovim licima.

Sonja je početkom septembra prošle godine prijavila Lukasa za nasilje u porodici. Pjevač je uskoro priznao krivicu pa je osuđen na deset mjeseci uslovne kazne i godinu i po zabrane prilaska Sonji. Posljednju stavku su očigledno uz dogovor odlučili da zanemare jer od incidenta nije prošlo ni godinu dana.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...