Dušica Jakovljević žestoko isprozivala Šaćirija i Džaku: Džaba što igraš u dresu za Švajcarce, i dalje si malo šiptarsko go*ance!

saznajemo.net
Dušica je poznata kao vatreni navijač, a potez fudbalera porijeklom sa Kosova razbijesnio ju je.

Dušica je poznata kao vatreni navijač, a potez fudbalera porijeklom sa Kosova razbijesnio ju je.

Švajcarski fudbalski reprezentivci porijeklom sa Kosmeta, Granit Džaka i Ðerdan Šaćiri, razbijesnili su Srbiju proslavljanjem golova na “albanski način”, tako što su rukama formirali albanskog dvoglavog orla.

Šaćiri je u kopačkama sa zastavom tzv. Kosova igrao i provocirao srpske fudbalere, započeo “šou”, da bi mu se nakon toga pridružio i Džaka koji je, kada je dao drugi gol, učinio isto što i Šaćiri.

Društvene mreže “zapalile” su se nakon, kako Srbi kažu, “skandaloznog” ponašanja ovih sportista na terenu, a jedna od onih koje vole sport i često su na tribinama oglasila se i javno ismijala Granita i Đerdana.

Naime, voditeljka Dušica Jakovljević na Instagramu je objavila njihove slike, ali je Šaćiriju preko lica nalijepila pogrdan stiker, uz sledeću poruku:

– Džaba što igraš u dresu za Švajcarce, i dalje si malo šiptarsko go*ance!

Pomenuta dva fudbalera nakon utakmice rekli su da način na koji su proslavili golove na utakmici sa Srbijom na Mundijalu nije bila provokacija, a Džaka je dodao da je to bila poruka i pobjeda za njegovu porodicu, u Švajcarskoj, Albaniji i na Kosovu.

– To su bile čiste emocije. Ovo je za mene bila posebna utakmica. Za moju porodicu u Švajcarskoj, ali i za onu iz Albanije i sa Kosova. Ovo je pobjeda za njih, uvijek su mi pružali podršku. To nije bila poruka protivniku, ali me briga za reakcije – rekao je Džaka za švajcarske medije.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...