DVA BAZENA, VELNES I SPA CENTAR: Evo kako izgleda luksuzni apartman u kom se liječi Darko Lazić

alo.rs
Darko Lazić je iz KBC Zemun prebačen u Institut za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, gdje je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri mjeseca.

Darko Lazić je iz KBC Zemun prebačen u Institut za rehabilitaciju Selters u Mladenovcu, gdje je dobio specijalne uslove za rehabilitaciju koja će trajati bar tri mjeseca.

Majka Darka Lazića, Branka ne odvaja se od svog povrijeđenog sina!

Ona se gotovo preselila u Selters banju kraj Mladenovca, a pored roditeljske brige, medicinsko osoblje konstantno prati pjevačevo zdravstveno stanje. Da se folker uspješno oporavlja potvrdio je nedavno i njegov ljekar.

Darko je smješten u dvokrevetnom apartmanu sa terasom. Lazići su procijenili da je najbolje za Darka i njegov oporavak da stalno neko bude tu.

Institut za rehabilitaciju Selters gdje se Darko uspešno oporavlja posjeduje otvoren i zatvoren bazen, Velnes i SPA centar, kao i određen broj kada za podvodnu masažu i saune, kako bi pacijenti imali adekvatnu njegu.

Kompleks posjeduje stacionar (stari hotel) i hotel (novi hotel), staze sa ukrasnim osvjetljenjem, park sa četinarskom šumom površine oko osamnaest hektara, cvijetne leje i drvene klupe za odmor.

U video snimku možete pogledati kako izgleda Darkov apartman:

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Pogledajte kako izgleda apartman Darka Lazića u Institutu za rehabilitaciju Selters #darkolazic #alonovine

Objavu dijeli Alo.rs (@alo_novine)

Darko i Marina objavili emotivnu sliku iz banje, na kojoj se nazire njen trudnički stomak! (FOTO)

Pjevač Darko Lazić prije par dana napustio je bolnicu, a dalje liječenje nastavio je u banji u Mladenovcu, gdje mu društvo svakodnevno pravi djevojka Marina Gagić koja je objavili njihov zajednički selfi.

Darko i Marina konačno provode više vremena zajedno, a na sllici koju je Marina objavila na svom Instgramu njih dvoje nasmijani leže jedno pored drugog.

Podsjećamo, Lazić je 23. oktobra doživio tešku saobraćajnu nezgodu nakon koje je bio u KBC Zemun gdje je proveo 38 dana, a onda je prebačen u banju u Mladenovcu na oporavak.

Smješten je u apartman, sa njim su majka Branka i djevojka Marina koja je u drugom mjesecu trudnoće, a na ovoj fotografiji se nazire i njen trudnički stomak.

Ljekari su Darku odredili za oporavak dvadeset jedan dan, a ukoliko bude bilo potrebe, produžiće mu boravak u banji.

(Telegraf.rs)

OVAKO ĆE DARKO IZLIJEČITI ZAVISNOST OD DROGE: Pjevač preuzima posebne mjere, mijenja život iz korjena!

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje od izvora bliskog porodici Lazić, Darko sve češće razmišlja da se, nakon izlaska iz bolnice, podvrgne tretmanu promJene krvi, jer vJeruje da će tako regenerisati svoj organizam i ubrzati proces oporavka.

– Otkako je, prIJe nešto više od mJesec dana, doživIo tešku saobraćajnu nesreću, Darko se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima i životnim izazovima. Srećom, prošao je period kada je njegov život visio o koncu, a otkako je saznao da je njegova vjerenica Marina trudna, počeo je intenzivno da razmišlja o budućnosti. Najviše ga brine pitanje koliko će njegov oporavak trajati i spreman je da uradi sve što treba kako bi što prije bio uz Marinu – kaže naš izvor i objašnjava da već po izlasku iz bolnice, Darko planira da promijeni krv.

– Njega sada čeka dug proces oporavka, moraće dosta da radi na sebi kako bi ponovo mogao normalno da funkcioniše. Dugo će morati da ide kod fizioterapeuta, a sama pomisao na to, zadaje mu mnogo muka. Jednostavno, vezan je za krevet duže od mjesec dana, mišići su mu atrofirali, tijelo mu je oslabilo i trebaće postepeno i polako da se diže iz kreveta i radi vježbe, kako bi uopšte stao na noge. Zbog toga i planira da svoj organizam regeneriše time što će otići na tretman promjene krvi – kaže naš izvor i objašnjava:

– Darko je već počeo da se raspituje u kojim se klinikama radi ta procedura i koliko košta, a doktori su mu objasnili da bi mu, tokom tretmana, ubrizgali mladu i svežu krv. Inače, ovom tretmanu podvrgavaju se oni koji se bore sa konstantnim osjećajem iscrpljenosti, a po završetku procedure, umor nestaje. Pogrešno je misliti da Darko želi da mijenja krv po uzoru na poznate rokere, koji to rade svakog puta kada pretjeraju s drogama i alkoholom – kaže naš izvor na kraju.10

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...