Dva puta je pobjegla iz Zadruge, trebalo je da plati kaznu od 100.000 eura, a evo šta se na kraju desilo sa Nadeždom!

alo.rs
Iako je pjevačica Nadežda Biljić pobjegla iz čak dva rijalitija TV "Pink", zbog čega bi, prema ugovoru koji je potpisala, trebalo da plati kaznu od 100.000 eura, čelnici ružičaste televizije su joj oprostili dug, saznaje magazin VIP.

Iako je pjevačica Nadežda Biljić pobjegla iz čak dva rijalitija TV “Pink”, zbog čega bi, prema ugovoru koji je potpisala, trebalo da plati kaznu od 100.000 eura, čelnici ružičaste televizije su joj oprostili dug, saznaje magazin VIP.

– Nadeždi je “Pink” prvo oprostio bježanje iz prve “Zadruge”, kada je samo nedjelju dana prije finala preskočila ogradu. Tada joj je, umjesto da plati 50.000 eura, bilo ponuđeno da dug otplati ulaskom u drugu sezonu tog rijalitija. Uslov je bio da uđe bez honorara i ostane do kraja. Međutim, ni to nije izdržala, već je po drugi put uradila istu stvar – ispričao je za VIP izvor blizak toj produkciji, koja se prema Nadeždi Biljić ponijela i više nego velikodušno.

Kako smo saznali, oni su, svjesni njene loše materijalne situacije, riješili da joj i ovoga puta oproste.

– Odakle njoj 50.000 eura da vrati produkciji?! Odakle, kada je više od godinu dana bila u rijalitiju i nije nastupala, nije zarađivala… Njeni nastupi ionako nisu skupi, tako da bi ona godinama morala da radi samo da otplati taj dug. Željko Mitrović je odlučio da joj oprosti, ali nije poznato šta će ona zauzvrat morati da odradi. Na kraju krajeva, ipak je Nadežda “Pinkova” zvezda – objašnjava nam izvor.

Da je informacija do koje je magazin VIP došao tačna, govori i činjenica da je Nadeždin spot za pjesmu “Budale” ponovo počeo da se prikazuje na svim muzičkim kanalima ružičaste televizije, iako je prethodno bio zabranjen. Sama “pobjegulja” nije bila raspoložena da govori za novine na tu temu, bar ne prije nego što zvanično ne potpiše neki papir sa televizijom koju je izdala.

– Ne mogu o tome da pričam još. Znam da su ljuti i dalje na mene jer sam ih razočarala, ali ne zbog toga što sam pobjegla, već zbog toga što su imali veća očekivanja od mene kada je sam šou u pitanju. Svi oni mene poznaju i privatno i znaju kakva sam budala – kaže Nadežda kroz smijeh za VIP i otkriva zbog čega je iznevjerila očekivanja.

– Stvarno nisam izdržala psihički. Žao mi je zato što sam ih razočarala i vjerujte da sam svjesna šanse koja mi je pružena. Znam koliko bi ljudi na ovom svijetu dalo sve da samo na nedjelju dana uđu unutra. Reklama koju dobijete i u rijalitiju i van njega ne može da se plati. Ni novcem, ni bilo čim drugim. Ali u pitanju je bilo moje loše mentalno zdravlje. Ozbiljno sam bila psihički loše i kada ste u takvom stanju, vi samo želite da odete kući, budete ili sami ili sa roditeljima, što je u rijalitiju nemoguće. Kada bi moglo da se izađe na nekoliko dana, pa da se vrati, bilo bi idealno, ali ne može – kaže Nadežda, svjesna da je došao kraj njenom učešću u takvim TV formatima.

– Sumnjam da bi me više i zvali kad su svjesni da sam ja psihički slaba da izguram da kraja – iskrena je pjevačica.

Sa druge strane, kako kaže, sve ljude sa TV “Pink” voli i poštuje i dalje. Sa nekima se druži, a jednom je čak pjevala nedavno na privatnoj proslavi.

– Sa svima sam ostala u prijateljskim odnosima. Nema razloga da ne bude tako. Znaju i oni svi da sam ja dobar čovjek – kaže pjevačica za VIP.

..

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...