Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Željko Komšić sutra borave u službenoj posjeti Bruxellesu.

Džaferović, Dodik i Komšić sastat će se sa predsjednikom Evropskog parlamenta Davidom Marijom Sassolijem, u 12.00 sati u zgradi Evropskog parlamenta.

Radni ručak sa komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Oliverom Varhelyjem održat će se u zgradi Evropske komisije u 13.00 sati.

Članovi Predsjedništva BiH susrest će se i sa potpredsjednikom Evropske komisije i visokim predstavnikom za vanjske poslove i sigurnu politiku Josephom Borrellom u 15.15 sati.

Izvor: n1info.com

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.