Džaferović glasao u Zenici: Očekujem masovnu podršku građana i pobjedu SDA

klix.ba

Kandidat SDA za Predsjedništvo Bosne i Hercegovine iz reda Bošnjaka Šefik Džaferović danas je glasao u Zenici sa suprugom, a u izjavi za medije nakon glasanja je kazao kako očekuje podršku svih građana BiH.

“Želim da današnji izborni dan protekne u demokratskoj atmosferi i da građani BiH slobodno iskažu svoju volju i odrede budućnost naše domovine u naredne četiri godine. Našoj zemlji je potrebna stabilnost, ekonomski integritet i integracije. Potrebno je već sutra raditi na uspostavi stabilnih parlamentarnih većina kako bi što prije radili na svim nivoima i krenuli u realizaciji ciljeva”, kazao je Džaferović.

Dodao je da, iako je jedini kandidat iz Zeničko-dobojskog kantona za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, očekuje masovnu podršku bh. građana.

“Očekujem da snažno pobijedi SDA i ja kao kandidat. U mom dubokom uvjerenju to je najbolji odgovor na političku situaciju u kojoj se nalazi BiH. SDA je pokazala da zna voditi državu na pravi način i očekujem tako da bude”, zaključio je Džaferović.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...