Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Brooklyn Netsa Džanan Musa u ljubavnoj je vezi sa lijepom studenticom Sarom Hamzić, potvrđeno je za portal Klix.ba iz izvora bliskih našem igraču.

Musa se trenutno nalazi na odmoru u BiH nakon što je za njega završena sezona u NBA i NBA razvojnoj ligi, a da je pronašao djevojku dalo se naslutiti na osnovu fotografije koju je objavio na svom Instragram profilu na kojoj je u zagrljaju sa Sarom uz srce u opisu.

I Sara, koja je inače iz Gračanice, podijelila je istu fotografiju na svom profilu, na kojem se može vidjeti kako zaista uživa pozirati kameri te da posjeduje i istančan modni ukus.

Više informacija o mladom ljubavnom paru nije poznato, a Musa već sutra završava svoj odmor te se vraća obavezama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsjetimo, Musa je prošle sedmice najavio i održavanje ovogodišnjeg Telemach košarkaškog kampa čije je on zaštitno lice, a u međuvremenu je dao ideju i finansirao sredstva za uređenje košarkaškog igrališta u Bihaću.

Karleuša pokazala novu frizuru, ali svi su gledali nešto sasvim drugo (FOTO)

Pop diva Jelena Karleuša došla je na snimanje emisije “Zvezde Granda”, zajedno s prijateljem Zoranom Birtaševićem, koji ju je i dovezao.

Jelena je vitku figuru pokazala u uskoj krem haljini, koja je u prvi plan istakla njene zanosne obline.

Pjevačica je ponovo mijenjala frizuru, pa je sada na snimanje došla kao plavuša ošišana na paž.

i