Džastin Biber pauzira od muzike


Džastin Biber Instagram
Džastin Biber pauzira od muzike

Pjevač se posvećuje rješavanju psihičkih problema

Avaz.ba

Džastin Biber (Justin Bieber) najavio je da će uzeti pauzu i nakratko se odmoriti od muzike kako bi se posvetio rješavanju svojih psihičkih problema.

Priznao je da su ga fanovi opravdano kritizirali jer je tokom svoje treće svjetske turneje 2016. i 2017. bio neprestano nesretan te im za vrijeme nastupa nije uspio pružiti onu potrebnu energiju.

– Pokušavao sam otkriti što me muči, poput većine među vama. Sada sam se odlučio fokusirati na rješavanje nekih dubokih psihičkih problema koji me muče kako se ne bih raspao, kako bih sačuvao svoj brak i postao otac kakvim želim biti – napisao je Biber na Instagramu. 

U novembru prošle godine pjevač se vjenčao s američkom manekenkom Hejli Boldvin (Hailey Baldwin).  

– Muzika mi je vrlo važna, ali ništa ne smije stati ispred porodice i moeg zdravlja – rekao je još krajem 2018. 

– Plaćali ste ulaznice kako biste me vidjeli i proveli se kao nikada u životu, no ja nisam bio emocionalno sposoban pružiti vam makar malo zadovoljstva, osobito krajem posljednje turneje – napisao je, dodavši da to ne znači da odustaje od muzike: “Vraćam se s albumom kojim ću rasturiti.”

Samo u Americi Biber je prodao oko 45 miliona albuma i singlova, a ukupno je u svijetu prodao gotovo 150 miliona albuma.

(Autor: Avaz)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...