Džejla Ramović, talentovana takmičarka iz Goražda nastupila je u 4. krugu popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Sa maksimalnih pet glasova, Džejla se direktno plasirala u 5. krug takmičenja, ali komentari žirija su bili različiti. Neosporno je da je Džejla ogroman talenat, ali Bosanac joj je zamjerio to što je nesigurna u niskim lagama, a Viki to što je “pretjerano zatvoreno i tamno” obučena za svoje godine.

Podsjećamo da je Džejla napunila 17 godina, kada joj je Marija priredila iznenađenje koje možete pogledati na dnu ovog teksta.

Džejla se put 4. krugu predstavila sa pjesmom Tijane Bogićević “Hajde onda ništa” i “Nismo smeli” koju u originalu izvode Jovana i Marija.

Na kraju kad se sve sagleda, Džejla je pokupila puno dobrih komentara, posebno od Đorđa Davida koji je oduševljen Džejlom kao pojavom, kao nečim bistrim i čistim što se pojavilo u ovo doba rijalitija, golotinje itd. Jelena Karleuša je pohvalila Azru Musić koja se takmičila u duelu sa Džejlom, ali je također rekla da svako takmičenje ima svog “Ronalda,” a da je Džejla upravo to Zvezdama Granda.

Marija je rekla da će uvažiti primjedbe i da već sa Džejlom uveliko vježba pjevanje u donjim lagama, ali je naravno i pohvalila svoju pretalentovanu, emotivnu, skromnu djevojčicu! Pogledajte kako je izgledao Džejlin nastup:

IZGUBILA SE OD RADOSTI: Marija Šerifović napravila veliko iznenađenje za Džejlu Ramović

Džejla Ramović danas puni 17 godina.

Svoj rođendan proslavila je i među takmičarima “Zvezda Granda” kojima je Marija Šerifović mentor.

Prilikom vježbanja, Marija joj je priredila veliko iznenađenje.

Naime, ona je Džejlu iznenadila rođendanskom tortom sa svjećicama, ali joj je, zajedno sa ekipom kojoj je mentor, otpjevala i rođendansku pjesmu.

Mlada takmičarka od sreće je zanijemila.

-Malo rada, malo discipline, malo slavlja i iznenađenja. Draga djevojčice Džejla, sve što ti želim već odavno znaš. Zauvijek ostani dijete u duši and DREAM BIG. Sretan rođendan- napisala je Marija pored videa na Instagramu na kojem je pokazala kako je izgledalo iznenađenje.

Pogledajte video: