Pobjednica prošle sezone “Zvezde Granda” priznala je kako se malo udebljala tokom izolacije.

Ekipa “Grand newsa” zatekla je Džejlu Ramović dvorištu njene pirodične kuće.

– Evo u dvoristu smo svi porodično, pričamo i šalimo se. Ja sam odlučila da nigdje ne izlazim i u totanoj sam izolaciji. Ali pošto se slabo krecem počela sam malo da se gojim, odmah sam to presjekla i počela da vežbam u kućnim uslovima. Usput tražim i novu pjesmu ali mogu vam reći da mi ide teško. Mnogi se pitaju da li smo Marija Šerifović i ja planirali duet, ali zaista o tome nikada nismo pricali – rekla je Džejla.

Ovako je Džejla izgledala u takmičenju:

A ovo je ona danas:

Primjećujete li vi neku promjenu? 

Više saznajte na izvornom linku: – DŽEJLA RAMOVIĆ SE UDEBLJALA TOKOM IZOLACIJE, samo jela: EVO KAKO SADA IZGLEDA, fanovi iznenađeni (FOTO) / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.