Dženifer Aniston u tajnom intervjuu otkrila šta zaista misli o Anđelini Đoli

Avaz.ba

Razvod Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) i Breda Pita (Brad Pitt) bio je jedan od onih koji se pamte. Bred i Dženifer razveli su se nakon pet godina braka, a odmah po objavi razvoda počelo se šuškati da je za sve kriva Anđelina Đoli (Angelina Jolie) u koju se Bred zaljubio na setu filma “Gospodin i gospođa Smith”.

Aniston razvod je podnijela damski i nikad nije Anđelinu i Bredaa pljuvala u javnosti. Ipak, nije uvijek bila bez komentara na novu djevojku svog bivšeg muža, prenosi Index.hr.

Jedna od takvih prilika dogodila se nakon što je Anđelina u intervjuu iz 2007. godine novinarima ispričala da joj je Bred Pit najveće iznenađenje u životu i da je zbog njega ponovno zavoljela glumu.

– Dok smo snimali film, jedva sam čekala ići na set. Odmah smo se povezali, a kasnije smo shvatili da između nas zaista postoji nešto više – rekla je Anđelina koja je navodno Dženifer pozvala da porazgovaraju nasamo.

Dženifer je 2008. godine novinara Voguea zamolila da isključi diktafon i rekla mu da joj je Anđelinin poziv nešto najsmješnije što je ikad čula.

– Mnoge stvari koje je rekla u intervjuu ja uopće nisam znala. Da, kao jedva je čekala ići na set zbog Breda. Nije joj to nimalo kul – rekla je Dženifer prije 11 godina.

(Autor: Avaz)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.