Anthony Joshua (30) čekao je u sjeni ishod meča između Tysona Furyja (31) i Deontaya Wildera (35), a onda je njegov promotor Eddie Hearn najavio bombu nakon meča.

Prvo mu je jedan korisnik na Twitteru napisao kako smatra da on neće dopustiti borbu Joshue i Furyja, a Hearn mu je odgovorio:

– Naravno da hoću! Joshua baš želi tu borbu. Taj meč će se sigurno dogoditi ove godine.

A ubrzo je rekao još ponešto na tu temu:

– Već sam pričao s Anthonyjem, on bi htio da mu ta borba bude sljedeća. Moramo dogovoriti tu borbu! Nikad više nećemo imati šansu da se dva Britanca bore za neosporivog prvaka teške kategorije! Obećavam, potrudit ću se – rekao je Hearn za talkSPORT.

Ipak, postoji par prepreka. Joshua bi se prvo trebao boriti protiv obaveznog izazivača po IBF-u, Kubrata Puleva, a ta borba bi se trebala dogoditi u lipnju. Međutim, Hearn se nada kako Wilder neće iskoristiti klauzulu za treću borbu s Furyjem, a s obzirom na to da Pulev i Fury imaju istog promotora Hearn ne sumnja da bi se pravila nekako dala zaobići:

– Borimo se s Pulevom u lipnju, a tako ova borba ne bi bila prije studenog ili prosinca. No mi bismo je htjeli odmah.

Uz to, Joshua ima i obaveznog izazivača po WBO Aleksandra Usika, tako da bi odgoda obje borbe zbog ove s Furyjem lako mogla značiti da će ostati bez jednog od pojaseva u svom vlasništvu. Ipak, Hearna to ne mori. On tvrdi – Joshua je spreman i ostati bez jedne titule ako je to potrebno!

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić – Eddie Hearn: ‘Joshua i Fury se trebaju boriti odmah! Neće više biti prilike…’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.