Mladi nogometaš FK Željezničara, Edin Mujić je od danas novi igrač naših crveno bijeli, a radi se o mladom, ofanzivnom igraču sredine terena, kojem je tek devetnaest godina. Mujić je rođen u Sarajevu 27.01.2001.godine, a prošao je nogometnu školu FK Željezničar kroz sve selekcije i upisao je nastupe za državni tim u selekcijama U-16, U-17, U-18 i U-19.

Mladi reprezentativac Edin Mujić dolazi u Bihać na posudbu iz FK Željezničara i svakako da se radi o veoma kvalitetnom, mladom igraču, a koji je potreban u redovima NK Jedinstvo jer je zaštićeno godište do (21) godine i veoma teško se pronalaze ovako vrijedna pojačanja.

O kakvom se igraču radi imate priliku pogledati u nastavku:

Našem Edinu Mujiću želimo sve najbolje u redovima crveno bijeli i naravno da se lijepo osjeća u našem Bihaću.

Izvor: nkjedinstvo.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.