Obitelj Džeko već pet godina živi u Rimu i apsolutno uživa. Napadač iz BiH je 2015. došao na posudbu iz Manchester Cityja, u međuvremenu je Roma otkupila njegov ugovor i stekao je status božanstva na kultnom Olimpicu i dobio kapetansku vrpcu. 

Stekao je status ikone svojim igrama i izdanjima kojima je prije dvije sezone klub odveo do polufinala Lige prvaka, a ona uzvratna utakmica protiv Barcelone se i danas spominje. 

Foto: LM/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Džeko ima 34 godine, pitanje je koliko će još moći igrati na ovoj razini, a ugovor s vučicom ga veže do 2022. godine. 

Kao i ostali igrači diljem Europe, napadač se već neko vrijeme nalazi u izolaciji sa svojom obitelji, a njegova supruga Amra je za Roma TV opisala kako provodi dane sa svojim dragim i djecom.

– Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali to se nekad dogodi i meni. Kada mu trebam reći nešto važno i da me treba saslušati kažem mu da ostavi telefon – rekla je ona.

Manekenka i nogometaš su u ožujku proslavili četiri godine braka, a imaju sina i kćer. Iako sada uživa u utakmicama gledajući svog supruga, nogomet uopće nije niti voljela dok ga nije upoznala.

A tko je glavni kuhar u kući?

– Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent – zaključila je ona. 

Foto: Marco Iacobucci/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Iako je u 34. godini života, Džeko igra maestralno ove sezone. Zabio je 12 golova i dodao 6 asistencija te drži svoju momčad u igri za plasman u Ligu prvaka.

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – ‘Edin ne zna kuhati. A mrzim kad mu pričam, a ne sluša me’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.