Zorica Marković otkrila je da je Edis Fetić bio u “šemi” sa pjevačicom Katarinom Živković. Pjevačica je rekla kako Edu zna iz kafane, kao i da je njegova porodica patrijarhalna.

– Počeo da vršlja po beogradskim splavovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, a i nisam mogla da idem jer su mi kod kuće bili majstori. Otkad je izašla iz Zadruge, oni su zajedno. On je vječito pravio sr*nja! Razvlačio je godinu i po dana. Ja mrzim takve mjehure. Ista priča kao Kija i Sloba – kazala je Zorica i dodala:

– Još je Sloba imao šansu da kaže da se zaljubio, da preda papire za razvod. Da li je to problem? Jeste, ako nemaš m*da! Ovdje, imao je godinu i po dana da se razvede, ako je to ljubav, zbog koje si došao ovdje, a imaš troje djece. Ona je urbana žena, lijepa brate, u p**ku materinu! Gledam ovaj ćuti, oni su tog mentaliteta, ja sam gledala i scene sa Tomovićem, to ne možeš da zamisliš, koja je to strast, drpanje, šta su u izolaciji radili i on mrtav hladan kaže da je to okej, a on ušao zbog nje. Ona se njemu sveti za Katarinu Živković.

(Republika.rs)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.