Pobjedom u finalnom meču ekipe Pekara Ninaj nad ekipom PVC Džaja rezultatom 4:3 nakon boljeg izvođenja penala večeras je u sportskoj dvorani Luke završen 31.Novogodišnji malonogometni turnir Bihać 2015/2016. Nakon 40.minuta rezultat je glasio 1:1, a strijelci u finalnom meču bili su Halid Delić za ekipu PVC Džaja i Adel El Saleh za ekipu Pekare Ninaj. Treće mjesto na turniru osvojila ekipa Auto-praona SAJO I.

U konkurenciji veterana prvo mjesto osvojila je ekipa Bihać 1260, drugoplasirana je bila ekipa Boca Juniors –Pizerija ASA, dok je treće mjesto osvojila ekipa Auto-praona SAJO III. U konkurenciji pionira prvo mjesto osvojila je ekipa FK Krajine, drugoplasirana je ekipa Kolibri, a treće mjesto osvojila je ekipa NK Jedinstvo. Najbolja plasirana ekipa u konkurenciji predpionira bila ekipa NK Jedinstvo, drugoplasirana je ekipa Williams Jedinstvo , a trećeplasirana je bila ekipa ONŠ NK Metalac.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rifet Kapić iz ekipe PVC Džaja, dok je najbolji strijelac turnira sa devet postignutih golova Halid Delić iz ekipe PVC Džaja. Najbolji golman je Adnan Dizdarić iz ekipe Pekara Ninaj , dok je fer play ekipa sastav Uzo nas konobar.

nin nin2 nin3 nin4 nin5nin7 nin6 nin8

//MojUSK.ba