Iz Pavićevog pera izašao je još jedan scenario za domaću seriju koja će, sudeći po najavama,  zablistati televizijskim nebom poput kultnih serija koje je ovaj poznati scenarista do sada uradio.

S tim u vezi spomenimo njegove serije Bolji život,  Porodično blago, Srećni ljudi, Stižu dolari, Bela lađa…

Premijeru serije Junaci našeg doba gledajte na programu RTS-a od 17. decembra, a korisnici m:tel TV paketa imaju i ekskluzivnu mogućnost pretpremijernog gledanja svih epizoda ove serije i to od 13. decembra!

U m:tel videoteci od tog dana biće dostupne sve epizode koje se mogu aktivirati po cijeni od 17 KM, a korisnik će ih od momenta aktivacije imati 30 dana na raspolaganju.

Ovu komediju produkcijski potpisuju „Telekom Srbija“ i „Košutnjak film“, a ona prati sudbinu porodice Čičanović, koji su personifikacija ‘junaka našeg doba’. Svakako, kako i sam Pavić kaže, naslov serije je dvosmislen, kao i naslovi svih njegovih prethodnih serija.

Informacije o načinu na koji možete da aktivirate gledanje svih epizoda, pronađite na stranici blog.mtel.ba.

 m:tel – imate prijatelje!

Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Ekskluzivno: Nova hit serija domaće produkcije na m:tel TV ekranima! / (lolamagazin.com).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.