EKSKLUZIVNO: Sve PO*NO fotke Dare Bubamare na JEDNOM MJESTU! (FOTO 18+)

srbijadanas.com
Sigurno ste svi zaboravili na skandal koji je zadesio popularnu srpsku pjevačicu Daru Bubamaru.

Sigurno ste svi zaboravili na skandal koji je zadesio popularnu srpsku pjevačicu Daru Bubamaru.

Tu smo mi da vas podsjetimo. Naime, na Tviteru su procurile i ekskluzivne fotografije Dare Bubamare eksplicitnog sadržaja.

Dara Bubamara tvrdila je da je fotografije poslala tadašnjem suprugu, mada se spekuliše da je u pitanju bio njen ljubavnik.

Kako god, u pitanju je veoma vrelo izdanje poznate pjevačice i fotografije na kojima je potpuno gola, a na jednoj se čak i samozadovoljava.

Fotografije pogledajte klikom OVDJE.

MUŽ JE IZVRŠIO EDUKACIJU U MENE: Ovo je najsmješnija stvar koja se pojavila na internetu, odavno!

Naime, žena se obratila za pomoć u jednoj grupi na Fejsbuku, navodeći kako je imala odnos sa mužem, te kako je on “nehotice izvršio edukaciju” u nju.

Problem je, kako uspijevamo da razumijemo iz svega napisanog u tome što ona ne želi da ostane u drugom stanju, te se obratila sa pitanjem da li postoji mogućnost da zbog “edukacije” ostane u drugom stanju.

Napisala je sljedeće (u nastavku je uređeni tekst):

– Pozdrav svima.. Imala sam s mužem odnos prije 3 dana i on je nehotice izvršio edukaciju u mene… A to je bio moj prvi dan poslije menst. Ja sam odmah poslije toga otišla izaprati sve koliko sam mogla i ima li mogućnosti da ostanem trudna… Da li je imao neko sličnu situaciju.

Rijaliti zvijezda zaljubljena u NBA košarkaša: “Nadam se da će mi se javiti”

Poznata rijaliti zvijezda u regionu Kija Kockar priznala je preko Instagrama da ima novu simpatiju.

Ona je nakon raskida sa Slobom Radanovićem slobodna, pa može da bira novog momka ili barem simpatiju, a izbor je pao na NBA košarkaša Bogdana Bogdanovića.

Ona je preko live imitiranja na Instagramu priznala kako je zaljubljena u Bogdanovića i da se nada kako će joj se javiti.

Jedan korisnik ju je upitao: Je li tvoja simpatija košarkaš? “Jeste, košarkaš je, U pitanju je Bogdan Bogdanović, nadam se da će mi se javiti”, rekla je Kija.

Da li će Bogdan ismkoristiti ovu šansu, ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...