Reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Koljić doživio je stravičnu povredu u duelu njegove Craiove s Poli Iasijem, a s terena je odvezen u vozilu hitne pomoći.
Igrao se 34. minut susreta kada je Ovidiu Mihalache startovao na Koljića, a prema riječima komentatora Digi Sporta u pitanju je prijelom članka.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine ostao je ležati na terenu nakon prekršaja Mihalachea, a Rumuni ističu kako su se svi igrači na terenu nakon stravičnog starta uhvatili za glavu.

Koljić je prvo dobio medicinsku pomoć na terenu, a potom je trebalo imobilizirati desnu nogu, prije nego što ga je vozilo Hitne pomoći odvezlo u bolnicu.

Sudija Hategan pokazao je crveni karton Mihalcheu, a uskoro će biti poznato i o kakvoj se tačno povredi radi i koliko će Koljić odsustvovati s terena.

Izvor: Klix.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.