Izborna kampanja povodom Lokalnih izbora 2020. danas je zvanično počela u Bosni i Hercegovini (BiH), pa tako i u Bihaću.

Kao nezavisni kandidat za gradonačelnika Bihaća ove godine se kandidirao Emdžad Galijašević, nekadašnji gradonačelnik od 2012. do 2016. godine.

Povodom početka izborne kampanje, Galijašević se obratio sugrađanima rekavši da poziva građane na časno nadmetanje kakvo Bihać i zaslužuje.

“Mnogi će pričati i obećavati da će nešto uraditi. Od 15.11. vi i ja nastavljamo, snagom srca, snagom uma u naš grad uvoditi red, otvarati investicije i vraćati svim našim građanima dostojanstvo domaćina u svome gradu”, poručio je ovom prilikom Emdžad Galijašević.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.