Nezavisni kandidat za gradonačelnika grada Bihaća Emdžad Galijašević danas je obišao Udruženje penzionera grada Bihaća i sastao se s predsjednikom ovog udruženje.

Galijašević je ovom prilikom istakao da su penzioneri izuzetno važan segment Bihaća.

“To sam pokazao kada sam bio na čelu Grada od 2012. do 2016. godine, kada sam kroz razne aktivnosti pomagao ovoj poštovanoj kategoriji”, rekao je Galijašević.

Dodao je da će u narednom periodu pomoći kategoriji penzionera u sferi održavanja njihovog dostojanstva, životnog standarda, kroz direktne pomoći i putem Udruženja.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.