Emdžad Galijašević, kandidat za gradonačelnika Bihaća, u okviru svoje kampanje danas je posjetio mjesnu zajednicu Izačić. Povodom toga objavio je nekoliko fotografija sa informacijom koju prenosimo u cijelosti:

Kako i sam naziv tradicionalne manifestacije govori “Izačiću ponosan mi budi” , Izačić doista treba da bude ponosan. A ja sam ponosan jer je dio našeg Bihaća.
Hvala svima na izdvojenom vremenu i na velikoj podršci, u našem razgovoru smo se prisjetili i starih dobrih dana kad smo zajedno radili i gradili ali isto tako smo pričali o predstojećim danima u kojima ćemo nastaviti gdje smo stali jer Izačić to zaslužuje!

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.