EMINA I MUSTAFA PONOVO ZAJEDNO: Zagrlio je pred svima, ne krije da je voli! (FOTO)

alo.rs
Mustafa Sandal definitivno nije prebolio bivšu suprugu Eminu Jahović, majku njegovih sinova.

Mustafa Sandal definitivno nije prebolio bivšu suprugu Eminu Jahović, majku njegovih sinova. Poznati par sreo se na jednoj dodjeli nagrada u Turskoj, a kada je atraktivna srpska zvijezda prošla pored nekadašnjeg partnera, on ju je pozvao da mu se pridruži i da zajedno poziraju fotografima.

Sudeći po Emininom izrazu lica, ona nije bila pretjerano oduševljena tom idejom, ali je ipak odlučila da ga ispoštuje.

– Dok je Mustafa davao izjave novinarima, Emina je prolazila sa druge strane sale kako bi došla do bine. Sandal je ugledao bivšu ženu u masi, pa je nekontrolisano počeo da je doziva. Ona se okrenula, osmjehnula se i mahnula mu. U tom trenutku Mustafa ju je pozvao da mu se pridruži, te da zajedno daju izjavu – otkriva izvor “Alo!”.

– On je bio presrećan kada ju je ugledao, nije skidao osmijeh sa lica, a Emina je bila pomalo nesnađena u cijeloj toj situaciji, ali je ipak uspjela da ostane dosljedna – tvrdi izvor, koji se zatekao na licu mjesta.

Mustafa i Emina su ostali u dobrim odnosima nakon razvoda, a u zajedničkom saopštenju za medije koje su dali nakon odluke da se raziđu tvrdili su da njihova odluka neće uticati na činjenicu da su oni, prije svega, najbolji prijatelji.

Kako se šuškalo u domaćim medijima, Sandal je Jahovićevoj ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrijednu 16 miliona evra. Navodno, to je jedna od najljepših kuća poznatih u Turskoj.

Ona posjeduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba, tri dječje i dvije gostinske. Kuća ima prelijep pogled na cijeli grad.

DJEVOJKA DANA: Njene fotografije će vam uljepšati dan (FOTO)

Jeste li čuli do sada za Evu Padlok (Padlock)?

Španjolka je dobila titulu Moto kraljice nakon što je nosila kišobran vozačima Moto GP-a uoči jedne utrke u Barceloni kako bi ih sačuvala od vrućine, a tako im je zapravo bilo još toplije od njenog seksepila. Inače, radi kao hostesa na Moto GP utrkama.

Evi je otad popularnost porasla brzinom munje, a ona je odlučila prebaciti se i na nogomet. Najdraži klub joj je Juventus i često gleda njihove utakmice, i to u dosta seksi izdanju.

Često zna počastiti svoje vjerne pratioce eksplicitnim fotografijama koje dosta toga otkrivaju. Trenutno je na skoro 800 hiljada pratilaca na Instagramu, a zahvaljujući božanskom izgledu, taj broj će rapidno rasti.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...