Jahović: Zabavljala Sarajlije N. Novaković
Emina Jahović održala prvi nastup u Sarajevu

Sretna sam što napokon pjevam u Sarajevu, gradu za koji me veže mnogo stvari, a najviše predivni ljudi, prijatelji i porodica koju ovdje imam, poručila je pjevačica

Autor: E. B.

Emina Jahović sinoć je prvi put održala nastup u Sarajevu.

Klub “Coloseum”, gdje je nastupila, bio je ispunjen do posljednjeg mjesta, a Jahović je tokom večeri publiku zabavljala starim, ali i novim hitovima, među kojima je i posljednji “Vukovi”. 

– Sretna sam što napokon pjevam u Sarajevu, gradu za koji me veže mnogo stvari, a najviše predivni ljudi, prijatelji i porodica koju ovdje imam. Sarajevo je slično mom Novom Pazaru i Istanbulu, to je grad koji ima dušu i kojem se uvijek rado vraćam. Do sada nije bilo prilike da nastupam, ali zato često dođem privatno i obavezno prvo obiđem Baščaršiju – kazala je pjevačica.

(Autor: Avaz)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.