Cazinjanka Emina Jašarević jedina je finalistica iz Cazina na izboru za Miss Federacije BiH 2020., koje će biti održatno uz sve propisane epidemiološke mjere zaštite zbog korona virusa.

Jubilarni izbor „Miss Federacije BiH 2020“ bit će održan danas u 21 sat, uz direktan prijenos na Federalnoj TV i RTV TK.

“Vjerujemo da ćemo našim gledateljima upriličiti spektakl mladosti, ljepote, muzike i humanosti kakva i jeste ova manifestacija sve ove godine”, saopćili su iz Direkcije izbora Miss BIH za Miss Svijeta.

Počelo je i telefonsko glasanje za Miss TELEVOTING Federacije BiH 2020 koji traje sve do kraja finalnog izbora. Djevojka koja bude imala najveći broj poziva, direktno ulazi u finale top 13 finalistica i osvaja lentu Miss TELEVOTING BiH 2020.
Za Eminu Jašaragić iz Cazina možete glasati na broj 096 840 820.

Cijena poziva je 1 KM plus 17% pdv.

Inače, ove godine izbor “Miss BiH za Miss Svijeta” obilježava svoj veliki Jubilej, 25 godina rada. U pripremi ovog velikog svečanog događaja djevojke su se okupile u Lukavcu gdje su im domaćini pokazali brojne ljepote i krajolike Lukavca te čuveno jezero Modrac gdje su snimale i video klipove koje će gledatelji imati priliku vidjeti u direktnom tv prijenosu.

„Izbor MISS FEDERACIJE BiH i ove godine ima moto “Ljepota sa svrhom”.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.