Jedan od najuspješnijih privrednika u Bihaću, Emir Mujadžić, govorio je za portal Biscani.net kako o aktuelnom stanju u gradu, tako i o ovogodišnjim lokalnim izborima, ali i vlastitim uspjesima.

Mujadžić je jedan ovogodišnjih kandidata za Gradsko vijeće Bihać, ali i jedan od rijetkih koji tokom pandemije korone virusa nije dijelio otkaze radnicima, a njegova firma ih trenutno zapošljava više od 30. Pored toga, Mujadžić je u posljednje vrijeme poznat kao veliki humanitarac u Bihaću, kada je često pomagao mnogim ugroženim porodicama. Ono po čemu je posebno upamćen jeste mandat na mjestu predsjednika bihaćkog nogometnog kluba Jedinstvo.

O ovim, ali i mnogim aktuelnim temama, Mujadžić je govorio za portal Biscani.net.

Pogledajte video!

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.