Verbalno zlostavljanje postaje neizdrživo

Golman engleskog niželigaša Peterborougha Jonathan Bond je otkrio da razmišlja o napuštanju fudbala nakon verbalnog zlostavljanja od strane navijača zbog njegove “superprsate” djevojke.

Uvrede koje svakodnevno trpe Bond i njegova izabranica Leia Parker čini se uzimaju svoj danak, pa je 24-golman otvorio dušu za Sun Sport.

“Priznajem da me zlostavljanje koje trpim na društvenim mrežama, ali i dok igram tjera da razmišljam o odustajanju od fudbala. Ipak, misim da to neću učiniti, jači sam od toga…

U svakom slučaju Leia mi to ne bi dopustila”, istakao je Bond, pa dodao:

“Peterborough je sjaja tim, baš poput mene i Leiaje. Nećemo nikome dopustiti da nas sputava”.

Inače, Bond se trenutno nalazi u Peterboroughu kao posuđen igrač Readinga, kluba koji se takmiči u Championshipu.

O verbalnom zlostavljanju je progovorila i Leia Parker, koja ističe da je sve počelo dolaskom u Peterborough.

“Često mi šalju ružne i perverzne komentare. Ipak, drugačije je kada to rade na društvenim mrežama, nego kada se to dešava na stadionu. Uznemirujuće je kada mi tokom utamice dobacuju “glupačo” ili “dr**o”. … Sve je bilo dobro kada je Jon igrao za Reading, ali od kad je potpisao za Peterborough navijači su se okrenuli protiv nas”, izjavila je Leia Parker.

Navijači Peterborougha su otišli toliko daleko da su na dvije utakmice donijeli “sex-lutku” na napuhivanje na kojoj su bile ispisane uvrede namijenjene Parkerovoj, dok je samo jedan od komentara objavljenih na njenoj Facebook stranici glasio: “Pitam se kako je moguće da tvoj beskorisni momak provodi toliko vremena igrajući se sa tvojim s***ama veličine fudbalske lopte, ali na utakmici i dalje ne može uhvatiti loptu. Možda da tebe stavimo na gol, bar bi te tvoje grudi nešto zaustavile”.