DA SPORTSKI svijet nije stao zbog pandemije koronavirusa, sinoć bi na Wembleyju bila odigrana prijateljska utakmica između Engleske i Italije.

Naravno, kao i sve ostale predviđene utakmice reprezentacija u ovom terminu, i ta je otkazana, ali Wembley je ipak izgledao prekrasno.

U znak podrške Italiji Englezi su upalili svjetla na svojem najpoznatijem stadionu, osvijetlili su i njegov čuveni luk, a sve je bilo u zelenim, bijelim i crvenim bojama talijanske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

We may not be sharing the pitch tonight @azzurri, but we stand together and united in this difficult time 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇮🇹#StayHomeSaveLives pic.twitter.com/avatfpEBQy

— England (@England) March 27, 2020

Poviše glavnog ulaza stajao je natpis na talijanskom: “Siamo separati, ma siamo insieme”, odnosno “Razdvojeni smo, ali smo zajedno”.

Englezi su fotografiju osvijetljenog Wembleyja objavili i na društvenim mrežama uz poruku: “Možda večeras ne dijelimo travnjak, ali držimo se zajedno, ujedinjeni u ovim teškim vremenima.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Englezi su sinoć trebali igrati s Italijom. Pogledajte što su napravili od Wembleyja / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.