Alen Halilović (23) napokon je našao klub u kojem poprilično igra u kontinuitetu. U prošlom kolu nizozemske Eredivisie njegov je Heerenveen igrao sa ADO Den Haagom, a Halilović ušao u 68’ i u dvadesetak minuta totalno obilježio utakmicu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Završilo je 2-2, Den Haag je pretposljednji i rezultat nije bogzna što za Heerenveen, ali ni taj jedan bod ne bi osvojili da hrvatski veznjak nije zabio nakon samo devet minuta u igri, a stigao je i napraviti rusvaj u klupskom fast-foodu.

Čim je ušao u igru Alen je nakon jednog driblinga s desne strane svom snagom opalio po lopti koja je otišla daleko od vratiju pa završila u ‘ćevabdžinici’ iza gola, srušila pakete sa chipsom i ostalim grickalicama i pošteno najprije uplašila, a onda nasmijala cure iz klupskog ‘Food & Drinks’ kutka.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Eredivisie, Heerenveen: Alen Halilović i zabio za bod i napravio nered u klupskom fast foodu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.