Evo šta je Bubi poručio nakon prolaska u finale:

” Ovo je mnogo emotivan trenutak za mene. Zbog velikog intersovanja svih predstavnika medija, u suzama radosnicama objavljujem da sam postao Finalista showa Zvezde Granda.

Nakon vise od godinu dana otkad sam krenuo audicijom iz Tuzle, kao običan i skroman momak kakvog su me u Beogradu i zavoljeli, sa svojim muzičkim radom, glasom , harizmom koju mi je Bog dao, i nastupima koje sam srcem izvodio, donosim Finale svojoj državi ali važna stvar koja me posebno raduje je to što ce USK-a i moj grad po prvi put imati finalistu najvećeg muzičkog showa u Regiji.

Hvala za sve trenutke koje sam proveo uz vasu podršku koja ce 4. jula u finalu u Beogradu i odlučiti ko će biti pobjednik ove sezone, telefonskim glasanjem. Hvala sponzorima koji su uz mene, mojim prijateljima, sugrađanima, mojoj publici iz svih krajeva svijeta i svim muzičarima s kojima sam radio od svojih muzičkih početaka do danas.

Hvala što ste vjerovali u mene. Nadam se da ću imati vase glasove podrške u SUPER FINALU. Narednu emisiju za ulazak u finale gledajte u ČETVRTAK 23. juna.
Ovo Finale je tebi grade moj , VOLI VAS BUBI !”

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.