Euforija sa Zdravoljupcima nadmašila očekivanja, Konzum naručuje dodatne količine plišanaca


Euforija sa Zdravoljupcima nadmašila očekivanja, Konzum naručuje dodatne količine plišanaca

Sponzorisani tekst

Zdravoljupci su za nešto više od mjesec dana od dolaska u Konzum prodavnice potpuno osvojili bh. tržište. Veseli i šareni plišanci sa likovima voća i povrća napravili su nevjerovatnu euforiju među mališanima, a prodaja ovih igračaka iz dana u dan vrtoglavo raste i u samo jednom danu doseže čak i do 2.000 prodatih plišanaca. Iz Konzuma poručuju da su prezadovoljni pozitivnim reakcijama, te da su naručene dodatne količine Zdravoljubaca koje već stižu u prodavnice. Iako su prije početka projekta napravljene detaljne procjene i analize te uzeta u obzir i prethodna iskustva sa Zdravoljupcima na velikim evropskim tržištima, reakcije kupaca u BiH premašile su očekivanja, te su raspoložive količine pojedinih likova Zdravoljubaca u nekim prodavnicama već prodate.

„Prije svega želimo se kupcima zahvaliti na lojalnosti, a zatim na radosti, osmjesima i sreći njihovih mališana koju svakodnevno donose u naše prodavnice. Ovom prilikom želimo poručiti kupcima koji su sakupili naljepnice da će uz dodatne količine Zdravoljubaca koje već stižu u prodavnice, svi imati priliku izabrati željenog plišanca“ – dodaju iz Konzuma.

Kako je i najavljeno na samom početku projekta, Konzum će dio sredstava od prodaje plišanaca usmjeriti u donacije dječijim domovima u četiri bh. grada, što će biti realizovano krajem ovog mjeseca. U okviru ovog projekta do sada je realizovan niz radionica u vrtićima s ciljem podizanja svijesti o zdravim prehrambenim navikama kod mališana predškolskog uzrasta, a maskote Zdravoljubaca svakog vikenda razveseljavale su mališane širom BiH.

Podsjećamo, Zdravoljupci su dostupni u Konzum prodavnicama po promotivnim cijenama uz sakupljen dovoljan broj naljepnica koje kupci dobijaju za ostvaren iznos kupovine, kao i za kupovinu odabranog voća i povrća i posebno označenih proizvoda. Projekat Zdravoljupci traje do 16. juna.

(Autor: Avaz)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...