Nogometaši Portugala na gostovanju su pobijedili Luksemburg 2-0 teže od očekivanog, a pobjedom su izborili nastup na Euru 2020. te Srbiju poslali u playoff Lige nacija.

Vodeći gol za Portugalce postigao je Bruno Fernandes u 39. minuti dok je konačnih 2-0 postavio Cristiano Ronaldo u 86. čime je stigao do nevjerojatnog 99. gola u dresu portugalske reprezentacije.

I dok je Ronaldo slavio gol koji ga je doveo na korak do jubilarne ‘stotke’, mladi Diogo Jota (22) potrčao mu je u zagrljaj malo ga proklinjajući što je loptu poslao u mrežu.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ustvari je on taj koji je trebao zabiti. Sjajno poslanu loptu Bernarda Silve dočekao je na drugoj stativi, smirio loptu i pucao prema golu. Golman Moris ušao mu je u udarac, ali bio je prejak i lopta mu je pobjegla kroz ruke. Taman je trebala proći gol-crtu, no ukazao se Ronaldo, samo ju taknuo, ubacio u mrežu i ‘ukrao’ gol suigraču.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Prvi Jotin gol u dresu Portugala u samo jednoj sekundi postao je Ronaldov 99. u 164. utakmici za reprezentaciju. A prije samo dva tjedna upravo je Cristiano poludio kada je njemu istu stvar napravio Aaron Ramsey.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Izvor: Boris Trifunović / 24sata.hr