Nakon, na ovim prostorima, neviđenog rukometnog trilera s Norveškom i pobjede tek nakon drugog produžetka golom Željka Muse u zadnjim sekundama, Kauboji će u prvom finalu nakon 10 godina imati priliku doći do zlata.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju u 16.30 sati, a protivnik je dobro poznata Španjolska.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

No, švedski stručnjak bacio je sjenu sumnje na našu pobjedu i analizom posljednjih trenutaka utakmice došao do zaključka da Musin gol nije regularan!

– Musa je ušao u šesterac kako bi zaobišao Sandera Sagosena prije nego što je dobio loptu za presudni zgoditak. Ne razumijem kako su to suci dopustili, bili su blizu situacije i vidjeli su sve. Morali su poništiti taj gol jer je neregularan – rekao je Kent-Harry Andersson, švedski stručnjak koji od 2013. godine radi za norvešku reprezentaciju kao pomoćni trener.

– Ako i nisu uočili sporni trenutak, mogli su pregledati ponovljenu snimku te nakon toga donijeti odluku. Ne razumijem to – dodao je.

Foto: RTL/screenshot

Uz sve dužno poštovanje, izgleda da je Andersson u pravu. Pogodak je zbog Musina ulaska u šesterac trebao biti neregularan, no suci se nisu oglasili. Gledali su u Igora Karačića koji je u tom trenutku vodio loptu.

Sreća po nas, rok za žalbu je prošao. Norvežani će se morati zadovoljiti brončanom medaljom, a mi idemo u lov na najsjajnije odličje.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – Euro 2020.: Norvežani bijesni, tvrde da gol Hrvatske nije regularan i čini se da su u pravu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.