Talijanski nogometni savez predložit će Uefi da odgodi Europsko prvenstvo zbog pandemije korona virusa, izjavio je u nedjelju predsjednik Saveza Gabriele Gravina.

 

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

– Predložit ćemo Uefi da se odgodi Europsko prvenstvo – rekao je Gravina. 

Euro bi se trebao održati od 12. lipnja do 12. srpnja u 12 europskih gradova, a predsjednik Talijanskog saveza Gabriele Gravina izjavio je kako se nada da će sezona u Seriji A, koja je trenutno prekinuta, završiti do 30. lipnja, a moguće je da bude produžena i do kraja srpnja.

UEFA će u utorak održati video-konferenciju s rukovodstvima svih 55 zemalja članica te predstavnicima ECA-e, FIFPro-a i europskih liga kako bi se razgovaralo o daljnjim koracima koje će europski nogomet poduzeti u kontekstu pandemije koronavirusa, a na temu domaćih i europskih klupskih natjecanja, kao i EURA 2020.

Svoju zabrinutost ranije danas već su izrazili Nijemci, koji se, pak, više brinu zbog velikih financijskih gubitaka s kojima bi se mogli suočiti ukoliko se Bundesliga prekine.

KRIZA U BUNDESLIGI

Bundesliga gubi 750 mil. €, a Nijemci zato žele odgodu Eura!

Više saznajte na izvornom linku: HINA, Boris Trifunović – EURO Nakon Nijemaca i Talijani žele odgodu Europskog prvenstva! / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.