Uopće se ne sjećate zašto ste prekinuli. Dapače, vrlo je lako moguće da ste baš bili u PMS-u kada ste prekidali zbog čega su vam hormoni bili van kontrole i niste bili uračunljivi… Ali se itekako sjećate koliko vam je bilo dobro zajedno!

On vas je činio boljom osobom. U svakom mogućem pogledu imali ste osjećaj da vas je on jednostavno činio boljom osobom i inspirirao na sve sitne radosti koje su vam uljepšavale život. Uz njega ste imali želju i potrebu napredovati i rasti kao osoba, a još je k tome uvijek bio vaš najčvršći oslonac, prenosi Cosmopolitan.

Odlično se slaže s vašom porodicom. Frajer koji iskreno voli vašu porodicu je frajer kojeg ne biste trebali samo tako pustiti. I kada kažemo da voli vašu porodicu, ne mislimo na slučajeve kada mu “nije problem biti s vašom porodicom cijeli vikend” jer zna da ćete ga za to pošteno nagraditi, nego na osobu koja doista jednako voli i vas i ostatak vaše porodice. Ok, gotovo jednako.

Gotovo da se ne uspijevate sjetiti njegovih mana. On je bio jedan od onih koje bi doslovno svaka mama poželjela za zeta. Pronaći osobu koja je doista istinski dobra, nepokvarena, srdačna, iskrena, poštena itd. danas je prava rijetkost. Stoga, ako je on bio jedan od tih, nastojte ga čim prije vratiti u svoj život.

Zapravo ne želite život bez njega. Istina je da bi vam se srce slamalo da niste zajedno, no nije da biste nakon godine dana umrli od tuge za njim. Doslovno. No znate koliko vas raduje biti dijelom njegova života i odbijate život bez njega sve dok znate da stvari između vas još uvijek nisu svršena priča.