SLJEDEĆEG utorka kreće prodaja ulaznica za ključnu utakmicu hrvatske reprezentacije na Rujevici u kvalifikacijama za Euro 2020.

16. studenog dolazi Slovačka, a karte se kreću u rasponu od 100 do 200 kuna u pretprodaji. Blagajne će na Rujevici od sljedećeg utorka raditi svaki dan od 12 do 18 sati, a jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Pri kupnji ulaznice potrebno je donijeti osobni dokument za svaku osobu, a preko interneta se osim svojih podataka unose i podaci za osobe kojima kupujete ulaznice.

Cijene će biti povoljnije do 10. studenog, a ako nakon tog datuma i dalje bude neprodanih karata, od 11. studenog one će biti u punoj cijeni.

Pretprodaja:

Zapad: 200 kuna
Istok: 150 kuna
Sjever: 100 kuna

Cijene ulaznica (od 11. studenog):
Zapad: 250 kuna
Istok: 200 kuna
Sjever: 125 kuna

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će tri dana nakon susreta sa Slovačkom odigrati prijateljsku utakmicu protiv Gruzije u Puli. Prodaja tih ulaznica počinje 4. studenog putem interneta, u Fan shopu NK Istra i na stadionu Aldo Drosina.

Postupak kupnje je isti kao kod Slovačke, a pretprodaja traje do 16. studenog.

Pretprodaja:

Zapad: 75 kuna
Istok: 50 kuna
Sjever: 30 kuna
Jug: 30 kuna

Cijene ulaznica (od 16. studenog):
Zapad: 100 kuna
Istok: 70 kuna
Sjever: 40 kuna
Jug: 40 kuna

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.