Početkom 1990-ih film “Vragolasti Dennis” zabavljao je dječju publiku diljem svijeta, a avanturama malenog plavokosog dječačića bilo je teško odoljeti i odraslim gledateljima. Ta komedija iz 1993., postala je veliki kino-hit, a temeljena je na seriji istoimenih stripova. 

Priča o Dennisu, dječaku koji svojim nestašlucima terorizira susjedstvo, a posebno starog gospodina Wilsona, susjeda mrguda koji nikako ne odobrava Dennisove vragolije. U filmu je Dennisa utjelovio šestogodišnji Mason Gamble koji je odrastao u glumačkoj obitelji i od najmanjih je nogu bio izložen svjetlima reflektora. 

Mason je ulogu dobio nakon što je odabran između 20.000 djece koja su došla na audiciju. Nakon ove uloge je glumio i u filmu “Rushmore” Wesa Andersona, ali i u trileru “Arlington Roadu”, no ostao je zapamćen prvenstveno kao Dennis. 

Danas je Mason 33-godišnjak, oženjen je i radio kao biolog mora. Biste li ga prepoznali?

Izvor: Dnevnik.hr

Više saznajte na izvornom linku: – EVO KAKO DANAS IZGLEDA VRAGOLASTI DENIS: Više ga niko ne može prepoznati / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.