Iako je sinoć nakoh osam sati policijski čas bio na snazi, u Srbiji su već zabilježeni slučajevi kršenja zabrane kretanja posle 20 časova koja je uvedena kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Kako su zabilježili Beograđani iz svojih stanova,sinoć je jedan muškarac tumarao pustim ulicama kod Beogradskog sajma posle 20 sati, vikao i psovao čime je prekršio policijski čas.

On je glasno pozivao ljude da izađu napolje dok je bauljao po gradu.

Podsjetimo, jednu ženu su pripadnici MUP takođe sinoć morali prisilno da odvedu u stan jer nije želela da se skloni sa ulice na Topličinom vencu iako je policijski čas stupio na snagu.

I jedan penzioner u Novom Pazaru odlučio je da prekrši policijski čas. On je, naime, poslije 20 časova izašao iz kuće i “provirivao” na raskrsnici u gradu, provjeravajući ima li policijskih patrola.

  

 

Više saznajte na izvornom linku: – EVO KO JE DEDICA KOJI JE SINOĆ NASMIJAO CIJELU SRBIJU: Provirio da vidi ima li policije, A ONO ŠTO JE NA KRAJU URADIO JE HIT! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.