Svaki astrološki znak ima svoja jasna obilježja i karakteristike. Dakle, ako vjerujete astrologiji – postoje neke određene zajedničke stvari koje se pripadnicima pojedinih znakova sviđaju.

Horoskop vam tako može reći kakvi ste po pitanju karijere i ljubavi, zašto onda ne bi i po pitanju seksualnog života. Za potpuni užitak otkrijte koja vam seks poza najbolje odgovara prema Zodijaku.

Ne škodi isprobati je i uvjeriti se može li upravo ova postati vaša omiljena!

Ovan

Ovnice su strastvene ratnice koje vole da pokoravaju muškarce, ali isto tako želi dostojnog protivnika. Kaubojka – poza u kojoj muškarac leži na leđima, a partnerka na njemu, odličan je početak seksualnih zadovoljstava za ove žene. Nakon toga povucite kočnicu pa mu dozvolite da vas sveže za krevet i predajte se svakom njegovom dodiru.

Bik

Senzualne i osjetljive pripadnice horoskopskog znaka Bika uživaju u dugoj, intenzivnoj oralnoj predigri i masažama cijelog tela. S partnerom uživajte u uzavreloj požudi istražujući jedno drugom tijelo od glave do pete, prstima i jezikom. S obzirom na to da je Bikovima senzualnost najvažnija, za njih su savršene misionarska ili poza kašike u kojoj žena leži na leđima, a muškarac na njoj.

Blizanci

Znak s hiljadu lica veoma je zaigran u krevetu, a veoma vole prljave igrice sa glumljenjem različitih uloga. Jednako će uživati glumiti zlobnu školarku koju treba kazniti udarcima po zadnjici i zatim je uzeti otpozadi nagnutu preko stola, ali i biti u ulozi stroge učiteljice koja treba da vaspita svog neposlušnog partnera.

Rak

Nježne i romantične Račice često spadaju među najodvažnije i najperverznije među horoskopskim znakovima. Zato se često ne mogu suzdržati pa u akciju krenu već s nogu. Ali neće se zadovoljiti s bilo kojom stojećom pozom. Partner neka vas digne i osloni na zid, a vi ga obgrlite rukama i nogama. I nemojte se stidjeti, kao i svoj znak, ostavite koji znak na njegovoj koži.

Lav

Velika mačkica Lavica želi da se bori sa svojim seksualnim plijenom, pa joj je potreban muškarac koji zaista ima smisao za avanturu. Ove dominantne žene uživaće u pozi obrnute kaubojke jer će tako biti dominantne i voditi igru, a za dodatno zadovoljstvo možete koristiti i malim vibrator

Djevica

Skromna i pedantna Djevica voli jednostavan, a opet senzualan seks s puno klitoralne stimulacije. Isprobajte nešto drugačiju misionarsku pozu: legnite na kraj kreveta s podignutim nogama, partner ulazi u vas dijagonalno. Tako ćete istovremeno doživeti maksimalni klitoralni užitak.

Vaga

Pravedna i uravnotežena Vaga traži jednakost u vezi i seksu. Vi volite da jednako davati kao i primati. Koja je onda bolja poza od poznate 69 – u kojoj se dvoje ravnopravno spajaju, to je poza u kojoj svi dobijaju! A da bi bilo totalno fer – odradite je ležeći na bokovima.

Škorpija

Misterioznoj i prepunoj seksepila, Škorpijici je potreban izdržljiv muškarc koji dijeli njenu seksualnu mantru: apsolutno sve je dozvoljeno! Bez obzira da li je riječ o povezima i vezivanju, vi ćete isprobati sve barem jednom.

Strijelac

Kada bi postojala nekakva astrološka anketa, Strijelci bi vjerovatno bili pri samom vrhu znakova koji će se upustiti u seks na javnom mjestu. Zato sljedeći puta kada se nađete na nekom javnom mjestu sa partnerom, zajedno se uputite u toalet i dozvolite mu da vas strastveno uzme uza zid ili na lavabou.

Jarac

Uporne i lojalne, pripadnice horoskopskog znaka Jarca mogu biti prilično nezasite kada je seks u pitanju. Zato se poza gde oba partnera sede, partnerka gore, sa isprepletenim nogama savršena za vas. Ovom pozom dobijate emotivnu povezanost koju želite, ali i fizičku ekstazu za kojom žudite.

Vodolija

Nekonvencionalane i nepredvidive žene u znaku Vodolije privlače ekstremi. Zato isprobajte malo doggie stylea, ali idite i korak dalje. Uradite to kada oboje stojite, vi se nagnite naprijed i rukama oslonite ili o tlo ili na sto/stolicu/fotelju – i naprosto uživajte u divljoj vožnji!

Ribe

Romantična i mistična žena Riba uživa u što većoj intimnoj povezanosti s partnerom – vi ste definitivno horoskopski znak koji uživa vođenju ljubavi više nego u običnom seksu. Poza kašika je intimna, spora, i omogućuje dodirivanje cijelog tijela – što će vas samo još više zbližiti s partnerom.