Imati posao u tinejdžerskim godinama znači imati određenu dozu slobode od roditelja kada vam nešto treba. Također na taj način dobijate mogućnost da steknete neki vid prakse koji vam može pomoći u budućnosti.

Bilo da ste našli svoj prvi posao tokom srednje škole ili kasnije, vjervatno se sjećate trenutka kada su vam rekli da ćete dobiti posao. Iako je on vjerovatno bio naporan, osjećali ste se kao da imate najbolji posao na svijetu.

Julia Hock je sasvim normalna djevojka iz Californije. Voli slobodno vrijeme provoditi sa svojim prijateljima i volontira tokom lokalnih dječijih fudbalski utakmica. Ona također ima Downov sindrom.

Ona je željela da dobije pravi posao kako bi stekla nezavisnost od svojih roditelja, te se odlučila prijaviti za posao u obližnjem restoranu brze hrane. Dobila je dosta podrške od svojih vršnjaka, te su joj neki od njih pomogli pri samom intervjuu.

Nakon dva intervjua dobila je poziv od kompanije i potvrdili su joj da je dobila posao. Ona nije mogla sakriti svoje uzbuđenje, a njena mama je to sa svima podijelila na Facebooku.

Pogledajte ovu cijelu priču u ovome videu te ga podijelite sa prijateljima:VIDEO: Planinar je šetao šumom, a onda čuo neobične zvukove koji dolaze iz pećine. Znao je da mora brzo reagirati!

Joe Dunn je jedan od onih ljudi koji uživaju u prirodi i šetnja ih opušta. Jendog dana dok je planinario, naišao je na situaciju u kojoj je morao odlučiti da li če nešto poduzeti ili samo odšetati.

Dok je planinario čuo je neobične zvukove koje nikada prije nije čuo u šumi. Rekao je da je to bio tako strašan zvuk da ga niko ne želi čuti u životu, ali on je ipak odlučio da vidi odakle on dolazi. Osluškujući je došao do pećine u sredini ove divljine.

Potom je shvatio da je taj zvuk ustvari plač u pomoć od psa koji je zarobljen u pećini. Nije mogao sam da izađe napolje, a kasnije je Joe saznao da je tu proveo 3 sedmice. Znao je da ga ne može spasiti sam, te je iskoristio društvene mreže kao pomoć. Ostali planinari koji su čuli o čemu se radi, odmah su došli kako bi pomogli psu.

Kada su je izvukli, ona je bila neopisivo sretna i uzbuđena. Valjala se u travi i češkala stomak, a oni su je nahranili i dali joj vode. Srećom imala je oznaku na okovratniku i brzo su pronašli njenu vlasnicu Sally kako bi je obavijestili da je pronađena, piše virealno.com16 fotki koje će vas na prvi pogled totalno zbuniti
Uz toliku količinu fotografija koje nastaju u današnjem vremenu, nije čudno uhvatiti trenutak koji može biti prilično izazovno shvatiti na prvi pogled.

Pogledajte ovu zbirku fotki zbog kojih ćete na prvi pogled imati upitnike iznad glave, ali već na drugi ćete ih shvatiti. 😀Ovo nije pas, nego ošišana dlaka 😀Jako duga mačka?Vidite li strelicu na glavi lijevog psića?

Teče voda? pogledajte još jednom…(lajk.hr)